Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Ensam kvar" by Alexandra Oliva # eBook PDF Kindle ePub Free

Ensam kvar

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Ensam kvar
  • Author : Alexandra Oliva
  • Release Date : January 11, 2016
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 688 KB

Description

Du Àr ensam djupt inne i skogen.

Du fÄr inte lÀngre kontakt med yttervÀrlden.

LÄngsamt inser du att nÄgot fruktansvÀrt har hÀnt.

Zoo stÄr vid ett vÀgskÀl i livet. Hon lÀngtar efter Àventyr och spÀnning, och hon behöver tid att tÀnka. Hon skickar in en ansökan, och snart Àr hon en av tolv deltagare som tÀvlar i en realityserie i den otillgÀngliga vildmarken i New England. Det handlar om att överleva, att visa uthÄllighet och övervinna psykiska utmaningar.

Samtidigt som serien spelas in intrĂ€ffar det ofattbara: en vĂ€rldsomspĂ€nnande katastrof hotar att slĂ„ ut civilisationen. Zoo, som Ă€r fullkomligt isolerad, mĂ€rker först inte att spelet Ă€r över. Ovetande om vad som hĂ€nt fortsĂ€tter hon att kĂ€mpa och söker sig allt djupare in i skogen, utan att förstĂ„ att det inte lĂ€ngre finns nĂ„gra ledtrĂ„dar eller kameror gömda i trĂ€den, eller att förortskvarteren hon till slut nĂ„r Ă€r övergivna pĂ„ riktigt. Äventyret har gĂ„tt överstyr. Zoo försöker ta sig hem, tillbaka till mannen hon lĂ€mnat. Och hon mĂ„ste pĂ„ allvar lĂ€ra sig att överleva.

Alexandra Olivas debut Ensam kvar Àr en driven psykologisk spÀnningsroman som vÀcker frÄgor om verklighet och fiktion, hur snabba vi Àr att döma och hur lÀtt vi lÄter oss manipuleras.


Free PDF Download "Ensam kvar" Online ePub Kindle